NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Website circulair ambachtscentrum gelanceerd!

Datum: 27-08-2020
De website circulairambachtscentrum is live! Op deze website vind je alle informatie over het programma ‘Circulaire Ambachtscentra’. In dit programma werken Rijkswaterstaat, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten), NVRD, BKN en Stichting Repair Café samen om het onnodig weggooien van grondstoffen en materialen te voorkomen.

Op de nieuwe website vind je, naast alle informatie over het project, praktijkvoorbeelden uit andere gemeenten die al gestart zijn met het opzetten van een circulair ambachtscentrum. Ook zijn er onderzoeken te vinden en kan er nieuwe kennis en ervaring worden opgedaan en gedeeld.

Prijsvraag 2020
Ook dit jaar kunnen gemeenten in aanmerking komen voor financiële ondersteuning voor het opzetten of uitbreiden van een circulair ambachtscentrum. De subsidieregeling is in de maak en zal naar verwachting na de zomer worden gepubliceerd. Op de hoogte blijven van de prijsvraag? Hou dan de website in de gaten.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.