NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Website Week van de AfvalHelden live

Datum: 19-11-2020
De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Medewerkers uit deze branche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette en inzamelende medewerkers veelvuldig toegejuicht werden.

Maar wat NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO betreft moet het daar niet bij blijven. Iedereen in de afvalsector verdient dagelijks waardering, daar is geen crisis voor nodig. Want hoe zou Nederland er zonder hen uitzien? Vandaar van 1 t/m 7 maart 2021 de Week van de AfvalHelden.

De website van dit initiatief is nu klaar: www.weekvandeafvalhelden.nl
Hier vind je een toolbox met posters, stickers etc. Ook is er een knop: wij doen mee. Hier kun je je aanmelden als je met je bedrijf/organisatie de week gaat uitdragen binnen je gemeente/organisatie.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.