NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Week van de AfvalHelden: bekijk nu het magazine!

Datum: 10-03-2022
Nadat staatssecretaris Vivianne Heijnen maandagmorgen bij Reinigingsdiensten Rd4 in Heerlen het startsein had gegeven, barste de Week van de AfvalHelden los. Overal in het land werden en worden AfvalHelden in het zonnetje gezet.
​Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele initiatieven? Neem dan zeker een kijkje op LinkedIn en Twitter. Via #AfvalHeld, #AfvalHelden of #WeekvandeAfvalHelden krijgt u een mooie impressie van alles wat bedrijven, gemeenten en inwoners nu al hebben ondernomen. 

Magazine De AfvalHeld
Voor de Week van de AfvalHelden hebben wij ook een magazine gemaakt bomvol verhalen uit onze sector. Zo stappen we een werkdag binnen bij 7 van onze AfvalHelden en kijken we naar het wagenpark van de toekomst. Kiezen we voor elektrisch of voor waterstof? Ook staan we stil bij de rellen in november 2021, toen onze helden midden in de nacht klaarstonden om de stad weer op te ruimen en schoon te maken. 

Lees de verhalen nu in het magazine De Afvalheld
 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.