NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

WUR-cursus 'Transities in de openbare ruimte' voor beheerders

Datum: 26-01-2021
De cursus 'Planning ontwerp en beheer: transities in de openbare ruimte' draait om de koppeling van beheer en wetenschap. De Wageningen Universiteit biedt samen met Stichting Managing Public Space deze cursus aan voor beheerders. Het richt zich op een integrale benadering van planning, ontwerp en beheer van de openbare ruimte. Het is uniek omdat de cursus voor de eerste keer op een universiteit wordt gegeven én omdat beheerders en studenten samen werken en leren. De cursus is voor iedereen die met beheer te maken heeft.  

Inschrijving nog open tot 1 februari
De cursus loopt van 15 maart tot en met 7 mei 2021. Inschrijven kan tot 1 februari. Meer weten? Kijk dan op de website van Wageningen University & Research (WUR) 

De link voor meer info is: https://www.wur.nl/nl/Onderwijs-Opleidingen/Wageningen-Academy/Ons-aanbod/Cursussen/Duurzame-leefomgeving/show/Course-Planning-Design-and-Management-Public-Space-and-Transitions-1.htm

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.