NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Young NVRD bijeenkomst: Innovatie en de rol van de overheid

Datum: 14-04-2021
Op dinsdag 4 mei organiseert Young NVRD van 15:00 tot 17:00 uur het tweede digitale evenement van het jaar. Deze keer luidt het thema: Innovatie en de rol van de Overheid. Hiermee sluiten we aan bij het thema van het NVRD jaarcongres dat op 20 mei georganiseerd wordt. Bij uitstek een onderwerp waarbij wij ons (jonge) geluid willen laten horen.

We hebben twee Young NVRD’ers uitgenodigd als sprekers voor dit evenement. Zo zal onder andere Peter de Boer ons meenemen in de visie van de gemeente Amsterdam op innovatie en de rol van de overheid. Daarnaast is er gelegenheid om met de sprekers en elkaar in discussie te gaan.

We sluiten de sessie af met een borrel en een loting. Voor het NVRD Jaarcongres mogen we een aantal toegangsbewijzen weggeven. Wil je hierop een kans maken? Houd dan aankomede tijd onze LinkedIn pagina in de gaten. Ben je benieuwd naar de verhalen van de sprekers of ben je gewoon toe aan een gezellige 'dimibo' met mede Young NVRD'ers? Meld je dan hier aan.

Lukt het niet om deze keer aan te sluiten, maar blijf je wel graag op de hoogte? Volg dan onze LinkedIn groep. Je kunt je ook aanmelden voor het Young NVRD netwerk via young@nvrd.nl.

Programma 4 mei 2021:
15:00 – 15:10     Welkom
15:10 – 15:35     1e spreker en discussie
15:35 – 16:00     2e spreker en discussie
16:00 – 16:15     Pauze
16:15 – 16:45     Ontmoeting
16:45 – 17:00     Loting en afsluiting

Wie wij zijn
Young NVRD is het netwerk voor jonge medewerkers (t/m 35 jaar) in de afval- en reinigingsbranche. Samen vormen zij een platform voor rebelse ideeën, kennisuitwisseling en samenwerking.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.