NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Young NVRD online kennismaking 3 maart

Datum: 11-02-2021
Young NVRD is het netwerk voor jonge medewerkers (t/m 35 jaar) uit de afval- en reinigingsbranche. Samen vormt het een platform voor rebelse ideeën, kennisuitwisseling en samenwerking. Op woensdag 3 maart organiseert Young NVRD van 15:00 tot 17:00 een online kennismaking als eerste evenement van het jaar. Hierin staat kennismaking centraal.

Tijdens het evenement zullen wij het Young NVRD bestuur en onze visie presenteren. Daarna willen we heel snel over gaan op jullie, de huidige of toekomstige leden van Young NVRD. Middels een paar online kennismakingsrondes en een leuke pubquiz willen we ook júllie beter leren kennen, en hopen we jullie te helpen met het maken van nieuwe contacten. Iets wat de afgelopen tijd nogal lastig is geweest.

Programma

15:00 – 15:20     Welkom en introductie Young NVRD
15:20 – 15:40     Kennismakingsrondes
15:40 – 16:00     Plenaire terugblik op kennismakingsrondes
16:00 – 16:45     Afvalpubquiz
16:45 – 17:00     Afsluiting

Lijkt het je leuk om mee te doen? Of ken je iemand in je organisatie voor wie dit interessant is?

Meld je dan aan via deze link: Young NVRD online kennismaking 3 maart. En blijf op de hoogte door lid te worden van onze LinkedIn groep.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.