NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Young NVRD steekt duim op voor de AfvalHelden

Datum: 04-03-2021
Op 3 maart vond de eerste bijeenkomst van Young NVRD in 2021 plaats. Meer dan dertig deelnemers maakten online met elkaar kennis. Omdat deze bijeenkomst plaatsvond in de Week van de AfvalHelden staken de jonge NVRD-ers hun duim op voor alle AfvalHelden!

Na een jaar afwezigheid is Young NVRD terug. Het vierkoppige bestuur heeft een nieuwe visie ontwikkeld en is van plan de jonge garde van de afval- en reinigingsbranche meerdere keren per jaar bij elkaar te brengen. De kop is eraf met een eerste online kennismaking.

De bijeenkomst werd afgetrapt door Sigrid Schuurmann, voorzitter van Young NVRD. Zij zette kort de nieuwe visie van Young NVRD uiteen. Vervolgens werden de deelnemers in break-outs rooms gekoppeld aan voor hen onbekende collega’s. Onderling werden veel overeenkomsten gevonden: sommigen van hen waren oud-collega’s, anderen gebruikten dezelfde systemen en weer anderen stonden voor dezelfde uitdagingen. De bijeenkomst werd vervolgd met een pubquiz. Twintig vragen over grondstoffen, de branche en zelfs een muziekronde.

Om de bijeenkomst af te sluiten werd, met het oog op de Week van de AfvalHelden, alle deelnemers gevraagd hun duim voor de AfvalHelden op te steken. Hier deed iedereen uiteraard graag aan mee. Ook Young NVRD zegt: ‘wij steken onze duim op voor de AfvalHelden!’

Interesse om aan zte sluiten bij YoungNVRD stuur een e-mail naar young@nvrd.nl 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.