NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Young NVRD zoekt twee nieuwe bestuursleden

Datum: 01-09-2022
Wil jij graag iets betekenen voor de jonge medewerkers in de afval- en reinigingsbranche? En ben jij proactief, communicatief vaardig en een organisatietalent? Dan is dit je kans om op landelijk niveau mee te werken aan de ontwikkeling van het Young NVRD netwerk.

Young NVRD is er voor de jonge medewerkers (< 35 jaar) in de branche. Bij Young NVRD is ruimte vrijgekomen voor twee nieuwe bestuursleden, die samen met ons invulling willen geven aan onze visie en plannen! Wij organiseren bijvoorbeeld activiteiten en inspirerende bijeenkomsten voor het Young NVRD netwerk. Of fungeren als denktank voor complexe vraagstukken bij leden in de branche.

Meer informatie over de vacature en de procedure vind je hier. Kom jij ons versterken?!

Het bestuur van Young NVRD neemt tegelijkertijd afscheid van Lianne Pit, die ook weggaat bij NVRD-lid ACV. Lianne was eerst vanuit haar traineeship bij de NVRD en vervolgens vanuit ACV betrokken bij Young NVRD en heeft veel bijgedragen aan de activiteiten en bijeenkomsten. Lianne: ontzettend bedankt voor je vrolijke, enthousiaste noot in ons bestuur en veel plezier met wat er op je pad gaat komen!


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.