NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Young NVRD: een netwerk voor Young Professionals in de branche

Datum: 14-07-2019
Vanaf 2015 bestaat het Young NVRD netwerk. Een netwerk waar de Young Professionals (tot en met 35 jaar oud) van de afval- en reinigingsbranche zich bij aan kunnen sluiten. Inmiddels hebben zich bijna honderd enthousiaste professionals voor dit netwerk aangemeld.

Het doel van Young NVRD? De afvalbranche overbodig maken. Oftewel, ervoor zorgen dat we in de toekomst zo min mogelijk producten weggooien en zo veel mogelijk herbruiken of recyclen. Door Young Professionals met elkaar te verbinden, delen we kennis om naar die afvalloze toekomst te komen.

Young NVRD organiseert drie bijeenkomsten per jaar, speciaal voor hen die niet snel naar de traditionele congressen gaan. Iedere bijeenkomst bestaat uit een inhoudelijk gedeelte en sluit af met een netwerkborrel. De bijeenkomsten vinden in geheel Nederland plaats. Locaties in het verleden waren bijvoorbeeld de Apenheul, BlueCity, Alliander, Futurum shop en The Green Village in Delft.

Ben jij zelf (jonger dan) 35? Of heb je een collega voor wie dit interessant is? Aanmelden voor het netwerk kan bij Suzie van de Pas: vandepas@nvrd.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.