NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Zwerfafvalvergoeding 2020

Datum: 05-12-2019
Ook voor 2020 is er weer een zwerfafvalvergoeding beschikbaar. Indien een gemeente in aanmerking wil komen voor een voorschotfinanciering, moet voor 1 maart 2020 het jaarplan 2020 in Wastetool zijn ingezonden en stap 1 van Monitoring Minimaal zijn voltooid.

Voor de besteding van de zwerfafvalvergoeding kan weer gebruik worden gemaakt worden van de negen bekende bestedingscategorieën. Goed om te weten is dat de Zwerfafvalvergoeding uit het aanvullende jaarplan 2013-2017 uiterlijk 31 december 2019 uitgegeven moet zijn.

Meer weten?
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Ben je de inloggegevens kwijt, wil je meer weten over de Zwerfafvalvergoeding, monitoring of het Gemeenteprogramma Zwerfafval? Neem contact met ons op via 070–304 2080 of gemeentedashboard@nederlandschoon.nl

 

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.