KleurplatenactieOp de website van Week van de AfvalHelden zijn verschillende kleurplaten te downloaden. Deze zijn vrij te verspreiden in het eigen verzorgingsgebied; geef ze bijvoorbeeld een week eerder mee aan inzamelaars om te verspreiden tijdens hun ronde. Inwoners kunnen hun waardering voor de AfvalHelden tonen door deze kleurplaat voor het raam te hangen tijdens de genoemde week. De inzamelaars krijgen daarmee een leuke kleurrijke verrassing op hun route.

Landelijke OntbijtdagNu de Vakdag op 3 maart niet doorgaat en we onze AfvalHelden die dag toch graag in het zonnetje zetten, roepen we iedereen op om op 3 maart een ontbijt-to-go voor de medewerkers te regelen. Dan maken we er een Nationale AfvalHelden Ontbijtdag van. Dit kunt u zelf organiseren, via uw eigen cateraar, of als die vanwege Coronamaatregelen gesloten is via de plaatselijk bakker.

Kalender en postersLaat zien dat de organisatie meedoet door communicatiemiddelen uit de toolbox te delen. Hang bijvoorbeeld de speciaal ontwikkelde kalender op. Laat deze kalender printen bij je copyshop en hang hem bijvoorbeeld in de kantine. Verjaardagen van Helden worden zo nooit meer vergeten. Er is ook een versie waarbij je zelf foto's van het bedrijf of medewerkers toe kan voegen. Of print de posters met daarop AfvalHelden uit de gehele branche. Deze posters zijn beschikbaar in verschillende formaten. Hang er bijvoorbeeld één in een abri aan gemeentezijde, of in de kantine.

De organiserende partijen, NVRD, VA en O&O Fonds GEO blijven druk bezig met het ontwikkelen van communicatiemiddelen en het organiseren van activiteiten. Houd de website van de NVRD in de gaten om op de hoogte te blijven van actueel nieuws. 

Laat zien dat jullie organisatie ook meedoet door aan te melden via: https://www.weekvandeafvalhelden.nl/meedoen/