Zoals al enkele jaren staan we tijdens de ALV specifiek stil bij een onderwerp dat de branche bezighoudt. Dit is deze keer de toekomst van de branche. Zit het werk er voor de leden van de NVRD er in 2050 op? of zijn er juist andere taken bijgekomen? En hoe ziet dat eruit? Is de branche volledig gerobotiseerd en geautomatiseerd of staat de burger centraal? De afgelopen maanden heeft de NVRD de trends en mogelijke toekomstscenario’s in kaart gebracht. Tijdens de ALV wordt het eerste tipje van de sluier gelicht en gaan we met elkaar in gesprek over trends en de toekomst van de branche.

De discussie zal van start gaan met een inspirerende presentatie van prof. dr Wim de Ridder, van 2002 tot 2015 hoogleraar toekomstverkenning en toekomstonderzoek aan de TU/Twente.

PROGRAMMA

09.30  uur –   Ontvangst

09.45 uur –    Algemene ledenvergadering

11.00 uur –    Koffiepauze

11.15 uur -   Presentatie Futuroloog Wim de Ridder

11.50 uur -   Toelichting en bespreking toekomstscenario’s NVRD door De Ruijter Advies

12.30 uur –    Gezamenlijke lunch

13.15 uur –    Mogelijkheid voor een rondleiding bij Twente Milieu

Wilt u deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering? U kunt zich hier aanmelden voor de ALV en de sessie over de toekomst van de branche. De vergadering is uitsluitend toegankelijk voor leden.

De agenda van de Ledenvergadering en bijbehorende stukken zijn vanaf 24 november bij de bijeenkomsten in te zien op www.nvrd.nl .

Klik hier om aan te melden