Het thema van de dag was persoonlijke ontwikkeling. Waar sta jij in je loopbaan? Ben je tevreden of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? In verschillende workshops kregen de aanwezigen handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Voorbeelden waren er ook: vijf uitblinkers vertelden geanimeerd over hun stappen tot ontwikkeling. “MBO3 heeft me aan het nadenken gezet. Ik weet nu dat ik meer kan dan ik dacht. Nu ben ik een goed voorbeeld voor mijn zoon.”

Benieuwd naar de dag? Bekijk hieronder het filmpje.

Een inspirerende eerste editie, voor deelnemers én organisatoren. Mogen wij jouw medewerkers volgend jaar ook begroeten?

Route2020

De Vakdag was een feestelijke afsluiting voor medewerkers van het project Route2020, een gezamenlijk initiatief van het O&O fonds GEO en de NVRD. Met Route2020 zijn de afgelopen twee jaar pilots ondersteund waarin persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en samenwerking in de regio centraal stonden. De komende jaren zullen beide organisaties zowel gezamenlijk als apart aan de slag blijven met Duurzame Inzetbaarheid. Zo lanceerden we al de website https://pakjekansen.nu/. Hier vind je inspiratie voor uitvoerend medewerkers en informatie voor leidinggevenden of HR-functionarissen. Zo vind je hier zelftests, communicatiemiddelen en inspirerende filmpjes. Zo blijven we samen op weg naar een gezond personeelsbestand.