Een aantal oplossingen heeft al een partner gevonden die deze wil overnemen en andere oplossingen zijn bezig met het opzetten van de eerste pilots. Dat is onder andere dankzij alle input van de experts waar mee gesproken is, hun input over duurzame bedrijfsvoering werd zeer gewaardeerd.

De boer op Het uitwerken van de oplossingen gebeurt niet alleen op kantoor. De DenkTankers gaan vaak het land in om hun oplossingen te testen bij de mensen voor wie ze bedacht zijn. Zo zijn zij op scholen geweest en zijn zij de wijk ingegaan om met bewoners over de renovatie van hun huizen te spreken. Twee DenkTankers zijn zelfs een ochtendje mee geweest op de vuilniswagen om eens echt te ervaren hoe het is om met afval te werken. Ook op hoger niveau brengen zij hun oplossingen onder de aandacht. Zo zijn 12 DenkTankers op bezoek geweest bij staatssecretaris Stientje van Veldhoven van het ministerie van I&W. Zij was enthousiast over de oplossingen en had nog natuurlijk nog een aantal waardevolle tips.

CEnterklaasNaast het harde werken is er ook nog tijd voor ontspanning, maar dan wel circulair. Zo heeft de DenkTank een avond bij Instock gegeten, een restaurant dat voedselverspilling tegen wil gaan. Ook hebben ze CEnterklaas (de circulaire versie van Sinterklaas) gevierd, waarbij ze elkaar alleen cadeaus hebben gegeven die ze zelf al in de kast hadden liggen. Met nog twee weken te gaan tot 10 december maakt de DenkTank zo impact op grotere en kleinere schaal!