Samen met voorzitter Sigrid Schuurmann (gemeente Rotterdam) en Suzie van de Pas (NVRD) zullen zij vanaf heden het bestuur van Young NVRD vormen. De eerste taak van het nieuwe bestuur is om het Jaarplan voor 2021 vast te stellen.

Douwe HuitemaDouwe is junior adviseur Duurzame Economie en Leefomgeving bij adviesbureau KplusV. Binnen deze onderwerpen begeleidt Douwe overheidsinstanties bij beleidsvorming, beleidsimplementatie, aanbestedingen, evaluaties, marktverkenningen en onderzoek.  “Het lijkt me heel leuk om deel uit maken van het Young NVRD bestuur. Omdat juist daar thema's samen komen waar ik enthousiast van word: kennisdeling, vraagstukken rondom afval en grondstoffen, circulariteit en met jonge mensen gave dingen organiseren die er toe doen en betekenisvol zijn.”

Hede RazokyHede Razoky is werkzaam bij gemeente Almere, waar ze zich dagelijks bezighoudt met het Upcyclecentrum. Hier bewijst ze zich een duizendpoot: ze houdt zich bezig met relatiebeheer, het ontwikkelen van een duidelijke visie, het aangaan van verbindingen  met verschillende partijen en zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van het Upcyclecentrum vergroot wordt. “Als nieuw bestuurslid wil ik graag bijdragen aan inspirerende bijeenkomsten die jonge professionals aan elkaar verbinden, om zo samen te werken aan een circulair Nederland! Ik hoop met mijn creativiteit en enthousiasme het team te versterken.”

 

Meer informatie over Young NVRD: https://www.nvrd.nl/young-nvrd