Om te komen tot een schadevergoeding voor de door het truckkartel gedupeerde partijen, is een collectieve actie gestart door Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met advocatenkantoor Hausfeld & Co. De NVRD wil haar leden die door het truckkartel gedupeerd zijn faciliteren in het aansluiten bij deze collectieve actie. Inmiddels heeft zich hiervoor al een groot aantal leden aangemeld.

De NVRD zal eind maart dan wel begin april een kennisbijeenkomst organiseren voor alle leden die zich bij de collectieve actie willen aansluiten. Tijdens deze bijeenkomst, die ongeveer 2 uur zal duren, wordt ingegaan op het hoe en waarom van de collectieve claim. Ook wordt tijdens de kennisbijeenkomst uitgelegd wat partijen moeten doen om zich aan te melden, welke informatie verzameld moet worden, welke juridische stukken moeten worden getekend en door wie en hoe het vervolg van de collectieve actie er uit ziet. Zodra meer duidelijkheid bestaat over de datum van de kennisbijeenkomst, wordt daarover uitgebreid gecommuniceerd.

Mocht u geïnteresseerd zijn in aansluiting bij de collectieve actie tegen het truckkartel, dan kunt u daarover contact opnemen met Evelien Mertens (mertens@nvrd.nl / tel. 0650859991).