Een aantal Denktankers is hard op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar daarnaast wordt er ook nog hard aan de oplossingen gewerkt. Zo  hebben Fabian en Kelly hun Dag van de Opknapper georganiseerd op 16 januari, midden in de week van de circulaire economie. Voornamelijk via sociale media hebben zij duizenden mensen bereikt, die hun kapotte spullen die dag naar de opknapper brachten. Daarnaast hebben zij evenementen georganiseerd bij de Provincie Zuid Holland en Blue City en hebben ze drie bedrijven gekoppeld aan The Office Service om daar deze week nog een opknapper-stand te realiseren. Zij zijn in gesprek met Milieu Centraal en Nudge om de Dag van de Opknapper volgend jaar voort te zetten!

Andere oplossingen Naast dit grote succes, heeft de Denktank ook een aantal kleinere successen geboekt met de oplossingen. Zo hebben Eva en Lianne met de Anne Frankschool in Doesburg een succesvolle Deelgoed pilot gedraaid en is de school enthousiast om Deelgoed zelf door te zetten. Ook Elsemieke, Eveline en Hilde hebben een succesvolle pilot gedraaid met WerkCE en zij zijn met de tweede pilot bezig waarbij zij het concept verder aan het uittesten zijn en standaardiseren. Zij hopen uiteindelijk een betaalde service aan bedrijven aan te bieden. Eveline, Hilde en Ruben hebben hun  Circulair Appèl via brieven aan de politiek laten horen, zij wachten nog op een reactie.

Ook naast de oplossingen hebben de Denktankers hard gewerkt: zo worden ze bij diverse bijeenkomsten en circulaire bijeenkomsten uitgenodigd om hun ervaringen te delen.

Bekijk hier nogmaals alle oplossingen https://ndt18.nl/