Op 1 september 2022 zijn dertien trainees gestart aan het NVRD Traineeship Circulaire Economie. In drie keer acht maanden doen zij ervaring op bij verschillende organisaties in onze branche. Floor en Caspar delen hun ervaringen. Later dit jaar starten we met een nieuwe lichting trainees.

Bijdragen aan de Circulaire Economie, dat is wat Floor ter Brake en Caspar Bosch doen. In onderstaande video vertellen zij over hun drijfveren en delen ze hun ervaringen van de eerste maanden in het traineeship. Zeg eerlijk, daar word je toch blij van?

Inmiddels is het mogelijk voor potentiele trainees om te solliciteren voor de volgende lichting en kunnen organisaties die een talentvolle trainee kunnen gebruiken zich melden. Meer hierover vind je onder de video.

Net of bijna afgestudeerd?
Voor een afwisselende en veelzijdige start van je carrière moet je bij het landelijke traineeship Circulaire Economie van de NVRD zijn. Zeker als je een passie hebt voor duurzaamheid. Dit is dé kans om te werken aan een schone en duurzame samenleving. Heb je zelf interesse of ken je iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Kijk dan op nvrd.nl/traineeship

Kunnen jullie wel een talentvolle trainee gebruiken?
Is jouw organisatie lid van de NVRD en kunnen jullie wel een talentvolle trainee gebruiken? Laat het ons weten via opleidingen@nvrd.nl