Het NVRD-bestuur heeft Henry Meijdam voorgedragen voor zijn tweede termijn als voorzitter. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 juni 2024 is Henry Meijdam door de leden unaniem benoemd voor zijn tweede termijn als voorzitter van de NVRD.

Henry Meijdam is op 15 mei 2020 benoemd als voorzitter van de vereniging. Een bijzondere tijd om te beginnen aan een nieuw voorzitterschap, midden in de coronacrisis. In een periode waarin fysieke bijeenkomsten plaatsmaakten voor virtuele ontmoetingen, toonde Meijdam zijn leiderschap en enthousiasme voor de branche.

“Ik ben verheugd dat de leden van deze prachtige vereniging mij het vertrouwen geven om nog vier jaar op te treden als voorzitter. Ik kijk ernaar uit om u de komende jaren weer te mogen ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en ons publieke karakter te onderstrepen.”

Henry Meijdam

De afgelopen vier jaar hebben het NVRD-bestuur en de vereniging Meijdam leren kennen als een deskundige voorzitter en eloquent spreker. Onder zijn leiding als voorzitter lopen vergaderingen efficiënt en doelgericht met een scherp oog voor resultaat.