Er komen al veel mooie voorbeelden voorbij waaruit het tonen van waardering blijkt. Inwoners schrijven kaartjes, taart en ontbijtjes worden uitgedeeld en posters worden opgehangen. In diverse filmpjes komen de AfvalHelden zelf aan het woord en geven zij aan waarom zij trots zijn op hun beroep.

 

 

 

 

Blijvend waardering tonenOok na de Week van de AfvalHelden blijft het tonen van waardering belangrijk. Dr. A.R. (Arjella) van Scheppingen neemt ons vandaag mee in de manieren waarop je waardering kan uiten naar je collega’s. Arjella komt met concrete voorbeelden en geeft handige tips die je binnen je eigen organisatie blijvend kan toepassen. Het webinar zal na vandaag ook terug te kijken zijn via youtube.

Programma van de weekIedere dag van de Week van de AfvalHelden heeft een eigen thema. Organisaties zijn vrij om aan te haken op dit weekprogramma, maar mogen ook geheel hun eigen invulling geven aan de week. De activiteiten van de organisaties kunnen op social media gevolgd worden via #AfvalHelden en/of #WeekvandeAfvalHelden. Op www.weekvandeafvalhelden.nl is een speciale feed aangemaakt waar je kan zien wat er allemaal gebeurt.