Van 4 t/m 10 maart 2024 is alweer de vierde editie van de Week van de AfvalHelden.

Tijdens de Week van de AfvalHelden zet Nederland alle medewerkers uit onze sector in het zonnetje. Want bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door. Dat is maar goed ook, want zonder hen zou ons land een stuk minder schoon, gezond en veilig zijn. De Week van de AfvalHelden is in 2021 opgestart door de NVRD en is inmiddels breed bekend in onze sector. Al meer dan 100 organisaties doen mee met de Week van de AfvalHelden. Van Leeuwarden tot Maastricht en van Nijmegen tot Den Helder. Van inzamelaars en verwerkers tot transportbedrijven en uitzendbureaus.

Aankondigingsvideo

Als deelnemende organisatie bepaal je helemaal zelf wat je organiseert en wanneer je dit organiseert. Doe je iedere dag iets of pak je op één dag helemaal uit? Richt jij je vooral intern op jouw medewerkers of kies je er ook voor om inwoners te betrekken? Ga je voor een leuke activiteit of een lekkere traktatie?

Om je hierbij te helpen hebben we al veel informatie voor je verzameld.

  • Klik hier voor inspirerende initiatieven van andere organisaties
  • Klik hier voor onze toolbox met handige tools
  • Klik hier voor wat inwoners zelf kunnen doen

Meer weten?

Bezoek de website van de Week van de AfvalHelden

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van Vereniging Afvalbedrijven, Transport Logistiek Nederland / SOOB en de NVRD.