Wendy volgt Olaf Prinsen op die sinds 1 april directeur is van Jeugdzorg Nederland. Ze is de eerste vrouwelijke directeur sinds de oprichting van de NVRD in 1907.

Bestuursvoorzitter Henry Meijdam: “Ik ben erg blij met de benoeming van Wendy de Wild als nieuwe directeur. Wendy heeft in haar eerdere functies bewezen ‘strategie in combinatie met publiek belang’ in haar DNA te hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met haar, het bestuur en de leden de strategische koers van de vereniging verder te bepalen.”

Wendy de Wild: “Ik ben blij dat het bestuur het vertrouwen in mij heeft uitgesproken en kan niet wachten om samen met het bureau, bestuur en leden de vereniging nog verder te brengen en zo nog toekomstbestendiger te maken.”

Over de NVRDDe NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.