Eerste Week van de Afvalhelden 1 t/m 7 maart 2021

In de week van 1 tot en met 7 maart 2021 wil de NVRD, samen met al haar leden, de vakmannen en -vrouwen die in onze branche werkzaam zijn in het zonnetje zetten. Daarom organiseert de NVRD de Week van de Afvalhelden, waarin zij samen met haar leden het belang van de branche waarin zij werken in de spotlight zetten.

Chauffeur RMN foto JDVF_116

In de afgelopen Corona-periode is duidelijk geworden hoe belangrijk iedereen in de afval- en reinigingsbranche is voor het draaiend, gezond en schoon houden van de maatschappij. Dit blijkt ook uit de vele bedankjes en complimenten die onze mensen kregen. De NVRD vindt het belangrijk dat deze trots vastgehouden wordt, ook wanneer er geen Corona-crisis plaatsvindt. Om dit te bewerkstelligen, organiseren wij van 1 tot en met 7 maart 2021 de Week van de Afvalhelden.

Activiteiten van de NVRD
Ten behoeve van deze week zal de NVRD een speciale toolbox ontwikkelen met een keur aan communicatiematerialen, een speciale GRAM maken en een website ontwikkelen. Op deze website kan men zich ook inschrijven voor de Vakdag die op 4 maart 2021 voor de derde keer zal plaatsvinden.

Via de nieuwsbrief en de website van de NVRD blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze week. Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden activiteiten ontwikkelen gedurende de Week van de Afvalhelden, zodat het belang van onze beroepsgroep blijvend en met de juiste waardering op de kaart wordt gezet. Bij berichten op social media zal  #weekvandeafvalhelden gebruikt gaan worden.