22 februari 2018: FuturumShop en Apenheul

Voor de Young Professionals (< 35 jaar) uit de afval- en reinigingsbranche organiseert Young-NVRD een aantal inspirerende bijeenkomsten per jaar. Deze keer in Apeldoorn:

Apenheul2

Deze bijeenkomst startte bij FuturumShop, de grootste online sportretailer van het land. Online dienstverlening groeit gestaag en daarmee ook de logistieke én duurzame uitdaging. Want: rondrijdende pakketbezorgers zorgen voor luchtvervuiling en online aankopen zorgen voor een overschot aan (nutteloos) verpakkingsmateriaal. Duurzame bedrijfsvoering staat bij FuturumShop hoog in het vaandel, wat tijdens dit bedrijfsbezoek nader is toegelicht.

Het tweede deel van de bijeenkomst vond plaats in de Apenheul. In onze branche proberen wij zo efficiënt mogelijk samen te werken en daarnaast het gedrag van de burger te beïnvloeden. Wat kunnen wij mensen leren van apen als het gaat over de kracht van samenwerking, leiderschap en natuurlijke gedragingen? Dit werd in een interactieve workshop ontdekt. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel in de Apenheul.