We organiseren ieder jaar diverse evenementen waarbij sponsoring mogelijk is. Met onze congressen bereiken we een breed publiek: van directeuren tot uitvoering. Sponsor onze congressen en laat jezelf zien aan de afvalsector!

We organiseren jaarlijks vier congressen waarbij sponsoring mogelijk is. Om het jaar voegen we daar het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres aan toe. Lees hieronder welke evenementen jij kan sponsoren!

NVRD Jaarcongres
Een tweedaags congres voor alle NVRD-leden. Ieder jaar organiseren we dit congres in eind mei of begin juni samen met één van onze leden. Zo reist dit congres het hele land door. Van oudsher verwelkomen we hier directeuren en hoger management, maar de laatste jaren weet ook steeds vaker jong talent de weg naar het NVRD Jaarcongres te vinden.

Gemeentelijk Grondstoffencongres
Al twintig jaar is dit hét congres waar gemeentelijke beleidsadviseurs elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken. Met zo’n 600 bezoekers barst dit congres bijna uit zijn voegen. We organiseren dit congres in samenwerking met VNG Connect, altijd in het midden van het land.

Nationaal Gladheidbestrijdingscongres
Iedere twee jaar organiseert de NVRD het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres, hét landelijke congres voor alle professionals betrokken bij gladheidbeheer op de Nederlandse en Vlaamse wegen. Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in gladheidbeheer en welke innovaties staan ons de komende jaren te wachten? Tijdens het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres praten experts uit de branche je bij. Ook presenteren leveranciers hun nieuwste producten en diensten.

Vakdag
Vanaf 2018 organiseren we de Vakdag. Op deze dag speciaal voor de uitvoering staat ontwikkeling centraal. Van jezelf, maar ook van de branche. Handen uit de mouwen en actief aan de slag, dat kenmerkt de Vakdag.

Afvalconferentie
De Afvalconferentie organiseren wij in samenwerking met de Vereniging Afvalbedrijven. Jaarlijks verwelkomen we in de eerste week van oktober directeuren en hoger management van leden van de NVRD- en Vereniging Afvalbedrijven.

Sponsor worden van één van onze evenementen?

Meld je hier gelijk aan!

Groot bereik

Keuze uit diverse evenementen

Uit te breiden met special deals

Inschrijven

Op de sponsoring van al onze evenementen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

NVRD aanspreekpunt

Suzie van de Pas

Woordvoerder / Hoofdredacteur