Skip Navigation LinksStart

Young NVRD

 Netwerk

Wij zijn een informeel netwerk van jonge medewerkers in de afval- en reinigingsbranche met een passie voor circulariteit. Samen vormen we een platform voor kennisuitwisseling, samenwerking en bovenal rebelse ideeën. Onderzoek laat zien dat door een tekort aan kritische geluiden groepsdenken kan ontstaan, waardoor de status quo niet veranderd. En dat terwijl de maatschappelijke uitdagingen van vandaag meer dan ooit om verandering schreeuwen. En wie kan die verandering beter aanjagen dan wij als jonge professionals? Wij zijn van mening dat bestuurders, CEO’s en politici onze stem nodig hebben om samen een toekomstbestendige koers te varen!

“It's not rebels that make trouble, but trouble that makes rebels.”

Ben jij 35 jaar of jonger en denk je er net zo over als wij, sluit je dan kosteloos bij ons aan! Je treedt toe tot onze LinkedIn groep, bent welkom op onze bijeenkomsten en profiteert van diverse andere voordelen, zoals korting op NVRD congressen. 
Heb je vragen? Neem contact met ons op via young@nvrd.nl  

Onze ambities

De afvalbranche overbodig maken! Oftewel, hoe zorgen we ervoor dat er in de toekomst zo min mogelijk producten worden weggegooid en dat hetgeen dat weggegooid wordt op een zo hoogwaardig mogelijke manier wordt hergebruikt? Want afval is geen afval, maar een grondstof. 

Op onze bijeenkomsten passeren vele onderwerpen de revue, zoals afvalpreventie, kwaliteitsverbetering en innovatieve inzamel- en verwerkingssystemen. Ook hebben we oog voor de sociale kant van onze branche, denk aan vitale inzetbaarheid, diversiteit en inclusiviteit. En onze branche mag best een beetje minder grijs, dus hoe trekken we als branche nóg meer jonge professionals aan? 

Wat we doen

Wij verbinden onze ruim 100 jonge leden met elkaar om zo van elkaar te leren en onze krachten te bundelen. Net als bij de NVRD staan de leden centraal en anticiperen we op hun behoefte. Dit doen we aan de hand van vier pijlers: 
  1. Groei van het netwerk: Nieuwkomers in de branche kunnen zich op een eenvoudige en laagdrempelige manier aansluiten bij het Young NVRD netwerk en weten wat ze hieruit kunnen halen.
  2. Minimaal vier bijeenkomsten per jaar: Fysieke en zeer afwisselende bijeenkomsten met als doel om elkaar te ontmoeten, inspireren en te netwerken. Bij sommige activiteiten gaan we meer in op een specifiek vraagstuk of onderwerp, om de inhoudelijke kennis van Young NVRD’ers verder te vergroten.
  3. Interactief platform: Met Young NVRD willen we een toegankelijk en interactief platform bieden waar Young NVRD’ers elkaar eenvoudig weten te vinden en elkaar kunnen helpen met vraagstukken. Op het moment doen we dit aan de hand van onze LinkedIn en WhatsApp groepen.
  4. Het Young NVRD geluid: Samen geven we het Young NVRD netwerk een stem en een zichtbare plek in de branche, waaronder op de ledenvergaderingen van de NVRD en bij landelijke congressen.

Young NVRD bestuur
Klik hier en maak kennis met ons bestuur.6b021348-6bac-454c-a3fb-bc6b37d8da96

Events Young NVRD

Er zijn momenteel geen events gepland.